duminică, 7 februarie 2010

GTA: Episodes, disponibile in curand pe PC



Am gasit o stire interesanta pe hit.ro .Cica pe PC vor aparea 2 noi episoade din seria Grand Theft Auto.

Citez:

Rockstar a anuntat ca Grand Theft Auto: Episodes vor fi disponibile pePlaystaion 3 si PC din 30 martie 2010. DLC-urile pentru GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes, care au fost initial exclusive pentru Xbox 360.

Cele doua episoade vor fi disponibile pe Playstation Network si Games for Windows Live. Fiecare episod dispune de aceeasi libertate de actiune in Liberty City cu care ne-a obisnuit jocul original, iar jucatorii de PC vor beneficia de multiplayer pentru 32 de utilizatori, precum si un editor video avansat.

„The Lost and Damned” pune jucatorul in rolul unui motociclist, Johnny Klebitz, care incearca sa pastreze gasca sa impreuna. In „The Ballad of Gay Tony”, jucatorii vor explora Liberty City prin ochii lui Luis Lopez care incearca sa pastreze un echilibru intre atractia banilor, vicille sale si familia sa. Amandoua episoadele vin cu arme si masini noi.

Se pare ca cei de la Rockstr au avut treaba si nu vor sa termine cu seria GTA, una foarte profibatila pentru acestia. Imi pare totusi rau ca nu au facut niste expansion-uri pentru SA sau VC interesante. Zic asta pentru ca mie imi place GTA, dar nu am un PC destul de bun pentru a rula ultimul joc aparut din aceasta serie pe PC, GTA IV. Stiti foarte bine ca jocul are cerinte extrem de ridicate pentru ce iti ofera.

De astfel se mai zvoneste ca in 2011 vom putea sa jucam GTA V. Pana atunci va las cu trailer-ul pentru The Ballad of Gay Tony: http://www.youtube.com/watch?v=y4BxqDhdtQY&feature=player_embedded

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu